Статуси

______________________________________________________
JA + TI = ♥
______________________________________________________
Он : Ладно ти е?
Она : Не!
Он : Ладно ти е?
Она : Нееееееее!
Он : Ладно ти е сеа?
Она : Зашто едно исто прашање ми поставуваш 100 пати ?
Он : Барам причина за да те гушнам ! :**
______________________________________________________
Има онa се, само мозок не ... :(((
______________________________________________________
Сонцето испадна најголем ФРАЕР! Ги разголи сите Женски :D
______________________________________________________
Никој не е толку богат,што да нема потреба од љубов
и никој не е толку сиромашен за да не може да даде љубов! 
______________________________________________________
Ех...Кога би имала храброст да му кажам колку го сакам...:) 
______________________________________________________